Džoni Dep na naslovnici magazina "Vanity Fair"

Džoni Dep na naslovnici magazina "Vanity Fair"

Autor: | 05/10/2011

0

Džoni Dep važi za velikog profesionalca koji i pored slave nikada ne izigrava razmaženu zvezdu, ali je nedavno, nakon slikanja za naslovnicu magazina "Vanity Fair", izjavio kako je fotografisanje za medije "seksualno zlostavljanje".
- Dok poziram, osećam se kao da sam uhvaćen i prisiljen i da me sada svi posmatraju. Nekako je mnogo čudno - objasnio je Dep.
- Kad god imam profesionalno fotografisanje osećam se čudno i glupo, ne volim baš to da radim. Osećaj je  kao da vas neko seksualno zlostavlja - bio je iskren glumac.


Dep inače važi za veoma skromnu osobu, pa se trudi da živi potpuno normalnim životom uprkos neprestanoj najezdi neumornih paparaca. Za novembarsko izdanje čuvenog magazina glumac je govorio i o basnoslovnim svotama novca koji zarađuje snimajući filmove.
- Jednostavno je, ako oni žele da mi daju toliki novac ja ću ga uzeti. Moram da ga uzmem. Mislim, to nije za mene. Da li razumete šta hoću da vam kažem? To je za moju decu. Znam, smešno je, ali to stvarno ne uzimam za sebe. Ne, novac je za moju decu - isključiv je glumac.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin