Igor Lazić Nigor: Dve godine sam u srećnoj vezi

Igor Lazić Nigor: Dve godine sam u srećnoj vezi

Autor: | 09/10/2011

0

Iako su pojedini mediji nedavno rastavili popularnog repera Igora Lazića Nigora od devojke sa kojom živi, ovaj par je to demantovao pojavivši se zajedno na promociji novog albuma muzičara Nikole Sarića Sajka. Oni su u idiličnoj vezi, a crnogorski muzičar se posvetio poslovnim obavezama.
- Naravno da sam sa devojkom, kao što vidite. Živimo zajedno skoro godinu i po dana, a dve godine smo u vezi i super nam je. Ne žalim se. To što su mediji pisali je čista izmišljotina - rekao je za “Blic” Nigor.
Bivši farmer je trenutno u raznim poslovnim obavezama i uživa u tome.
- Uvek sam u nekim obavezama. Pripremam neku svoju muziku, gledam da napokon počnem i nešto konkretno da radim. Inače sam prihvatio poziv devojaka sa Kosova koje su htele da ja budem u njihovom timu, jer je počela nova emisija na Pinku “Šou snova” - kaže Nigor. Reč je o dve sestre, sa jednom pevam a sa drugom plešem. Prošle nedelje je bila prva epizoda, svake nedelje će se prikazivati.
- Svakog dana sam u nekom pokretu, vežbam različite plesove, onda idem u studio i snimam pesme. Nadam se da će, što se tiče mog muzičkog angažmana, biti skoro neki singl - priča muzičar.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin