Hilari Daf: Još uvek ne znam pol bebe

Hilari Daf: Još uvek ne znam pol bebe

Autor: | 11/10/2011

0

Trudna američka glumica Hilari Daf kaže da se odlično oseća, iako ponekad zapadne u neobično raspoloženje. Glumica očekuje svoje prvo dete sa suprugom Majkom Komriejem i prinovi se veoma raduje.
- Osećam se stvarno dobro, nemam mučnine niti žudim za nečim. Međutim, jako je neobično. S vremena na vreme se osećam kao da me je preuzeo vanzemaljac koji upravlja mojim telom. Jedan dan mi je dobar, drugi loš, i tako u krug - kaže glumica.
Hilari još uvek ne zna da li će roditi devojčicu ili dečaka.
- Umirem od želje da saznam. Ali želim da u tom trenutku uz mene budu moja mama i sestra, a one su na putu. Tako da ću pričekati da se svi nađemo i onda otići na pregled - kaže Hilari. Dodaje kako joj je trudnoća prilično dosadna i da još nije odlučila kako će nazvati bebu.
- Ludim. Trudnoća je prilično dosadna. Ne postoji puno toga što možeš da radiš. Ali moram o puno toga da razmišljam. Ne znamo još kako će se dete zvati, hteli bismo neko posebno ime, i normalno srednje, ako se detetu ime ne svidi. Međutim, kako da mu damo ime pre nego što ga vidimo? - pita se Hilari.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin