Hju Džekmen: Oprostio sam majci što me je ostavila

Hju Džekmen: Oprostio sam majci što me je ostavila

Autor: | 13/10/2011

0

Australijski glumac Hju Džekmen imao je samo osam godina kada je njegova majka Grejs ostavila njega, njegovo četvoro braće i sestara napustivši dom bez ikakvog pozdrava. Iako je u početku bio ljut što je majka ostavila njegovog oca Krisa i petoro dece, četrdesettrogodišnji glumac oprostio je majci i danas su u neverovatno bliskim odnosima. Dan nakon odlaska Grejs im je poslala telegram, a glumac je kasnije saznao da je bolovala od nedijagnostikovane postporođajne depresije.
- Kako sam rastao sve više mi je bilo jasno zašto je majka otišla. Sada imam 43 godine i mi smo definitivno pronašli naš mir, što je važno - rekao je glumac u intervjuu za britanski “The Sun”.
Nakon što su mu se roditelji rastali, njegove sestre Zoe i Sonia otišle su da žive s majkom u Englesku. Glumac i njegova braća Ian i Ralf ostali su u Sidneju s ocem, računovođom Krisom. Hju je insistirao na tome da ga udaljenost između Australije i Engleske ne spreči da i dalje ne komunicira s majkom.
- Oduvek sam bio povezan s majkom. Imao sam dobar odnos s njom - rekao je glumac i prisetio se kako su se on i njegov brat Ralf, koji je godinu i po dana stariji od njega, tokom detinjstva uvek rvali.
Hju je danas i sam porodičan čovek, sa suprugom Deborom (56) ima sina Oskara (11) i ćerku Avu, koje je par usvojio. Par se venčao 1996. godine nakon što su se upoznali tokom snimanja australijske TV serije “Correlli”.
- Jedna od stvari o kojima pričam sa svojom decom je da uvek veruju u sebe - rekao je glumac.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još