Koncert u čast "Indeksa"

Koncert u čast "Indeksa"

Autor: | 17/10/2011

0

Koncert posvećen legendarnoj grupi "Indeksi" i sećanju na Davorina Popovića, okupio je večeras u "Sava centru" još jednom njihove fanove. Nebojša Čović stagao je među prvima, potom i vlasnik modne agencije “Selection” Nebojša Grnčarski koji je stigao u pratnji supruge. U prvim redivim u sali viđeni su sin Davorina Popovića, Dragana Del Monako, u društvu Biljane Ristić i Suzane Mančić.
Pesme legendarnog benda sa eks Ju prostora izvodili su poznati muzičari iz regiona, među prvima nastupila je Kaliopi uz klavirsku pratnju Kornelija Kovača, koja je podesetila publiku da je na ovaj dan izgubila prijatelja, misleći na kolegu Tošeta Proeskog. Nastupom je oduševio i glumac Sergej Trifunović. Aleksandra Radović imala je čast da opteva jedan od hitova kojeg se pubilka očigledno rado setila jer je na nogama ispratila njen nastup i izvođenje pesme "U jednim plavim očima". Do kraja večeri nastpupili su, između ostalih, i Dado Topić, Zijo Valentino, Aki Rahimovski.

Pubilika je gromoglasnim aplauzom nagradila Jelenu Tomašević - Bosiljčić, ali je izlazak muzičke legende Arsena Dedića ipak najviše obradovao prisutne u sali.

Autor: Bobana Živanović

Foto: Bojan Vuković

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin