Đulijana Rančić: Borba protiv opake bolesti

Đulijana Rančić: Borba protiv opake bolesti

Autor: | 17/10/2011

0

Američka voditeljka Đulijana Rančić otkrila je ovih dana tešku vest. Naime, voditeljka boluje od ranog stadijuma raka dojke. Tridesetsedmogodišnja Đulijana otkrila je to u jutarnjem šou programu NBC-a. Rančić je izjavila da je rak otkrila nakon mamografije, a sve zahvaljujući redovnim pregledima kod lekara. Poznata voditeljka već neko vreme je pokušavala da zatrudi putem vantelesne oplodnje i za bolest je saznala pripremajući se za taj postupak. Ove nedelje joj je zakazana operacija, a onda će uslediti mesec i po dana hemoterapije. U iskrenom intervjuu koji je dala, Đulijana je kratko opisala trenutak kada je saznala da je bolesna:
- Bila sam u bolnici u Los Anđelesu, kada su lekari došli i samo mi rekli: "Žao nam je, imate rak dojke". Bilo mi je kao da se čitav svet srušio na mene. Nisam mogla da verujem - ispričala je Đulijana i dodala:
- I dalje želim dete, jer je ono spasilo moj život. Istinski osećam da je Bog pazio na mene. 
Do sada su brojne slavne ličnosti poslale voditeljki želje za ozdravljenje preko Tvitera, uključujući koleginicu sa “E!” televizije Keli Ozborn i kantri pevačicu Lien Rajms.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još