Madona: Podsećam na vojvotkinju

Madona: Podsećam na vojvotkinju

Autor: | 18/10/2011

0

Kraljica popa Madona po drugi put se oprobala kao reditelj. Film „W. E.“, koji je prvi put prikazan na Venecijanskoj mostri, govori o velikoj ljubavi britanskog kralja Edvarda i Amerikanke Volis Simpson, s kojom se Madona, po sopstvenom priznanju, identifikuje. Na ovom filmu pomagala su joj dva bivša supruga - Šon Pen i Gaj Riči.
- To nije ništa čudno, mislim da to još više potvrđuje paralelu između vojvotkinje Volis Simpson i mene, što pokušavam da naglasim i filmom. U tim brakovima sam se obogatila potpuno različitim iskustvima. Postala sam dobar čovek, mislim i da sam dobra majka četvoro dece. U poslednje vreme nekako se snalazim i preživljavam pubertet moje najstarije kćerke Lurdes, kojoj je 14 godina - kaže Madona.
Pedesettrogodišnja pevačica dodala je još:
- Pokušala sam da tu mističnu priču razotkrijem. Veza britanskog kralja Edvarda i Amerikanke Volis Simpson i dalje otvara mnoga pitanja. Zašto je kralj abdicirao zbog jedne takve žene, i šta je to što ih je tako snažno povezivalo. Dugo sam istraživala i otkrila mnoge nepoznate stvari. Ali odlučila sam da u ovom filmu, koji sam posvetila tom paru, ipak ne razotkrijem baš sve - dodaje novopečena rediteljka.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti