Lindzi Lohan ide u zatvor

Lindzi Lohan ide u zatvor

Autor: | 21/10/2011

0

Sudija višeg suda u Los Anđelesu Stefani Sotner ukinula je izvršenje društveno korisnog rada američkoj glumici Lindzi Lohan i najverovatnije će je vratiti u zatvor, jer nije ispunjavala uslove koje joj je sud odredio, prenele su agencije. Ova 25-godišnja glumica na saslušanje je došla sa lisicama, a puštena je nakon plaćanja kaucije od 100.000 dolara. Ponovno saslušanje je zakazano za 2. novembar. Sudija višeg suda u Los Anđelesu rekla je da Lohanova kaznu od 480 sati društveno korisnog rada, koja joj je određena zbog krađe ogrlice, nije izvršavala kako treba. Lohanovoj je određeno da izvršava kaznu u ženskom centru, ali ona se nije pojavljivala, a kada bi i dolazila ostajala je po jedan sat umesto minimalnih četiri, kako je i određeno.
- Probni rad je poklon. Poklon. I to što je radila nije u redu - rekla je Sotnerova.
Glumicin advokat Šon Holi rekao je da se njegov klijent ponašao u "skladu" sa uslovima kazne i dodao da starleta ima godinu dana da ispuni kaznu društveno korisnog rada. Sotnerova je rekla da pre saslušanja 2. novembra Lohanova mora da odradi 16 sati društveno korisnog rada u mrtvačnici.
Lindzi Lohan je 35 dana provela u kućnom pritvoru, kao deo kazne zbog pokušaja krađe ogrlice vredne 2.500 dolara u zlatari.

Izvor: Tanjug

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još