Severina pevala u kući najvatrenijeg obožavaoca (Video)

Severina pevala u kući najvatrenijeg obožavaoca (Video)

Autor: | 21/10/2011

0

Najpoznatija hrvatska trudnica Severina Vučković održala je juče poslednji koncert pre odlaska na porodiljsko bolovanje. Kako sama pevačica priznaje lepši oproštaj nije mogla ni da poželi od privatnog koncerta u domu porodice Grabovac u Slavonskom Brodu. Domaćin, gospodin Robert, čast da u svojoj kući ugosti najveću i najhariznatičniju hrvatsku zvezdu, dobio je zahvaljujući svojoj supruzi Željki koja ga je prijavila na takmičenje "Narodnog radija" kao najvećeg Severininog obožavatelja. Severinu je u kući Grabovaca dočekao tretman dostojan holivudske dive. Crveni tepih, reflektori, kamere i foto-aparati, jer ipak se radi o jedinstvenom i nesvakidašnjem koncertnom iskustvu u posebnom trenutku njenog života.
Jednosatni koncert protekao je u porodičnoj, a istovremeno euforičnoj atmosferi uz hitove kao što su "Berd Pit", "Tridesete", "Gas gas", ali i onih starih i nostalgičnih "Tvoja prva devojka", "Prijateljice" i "Mili moj". Grabovci nisu skidali osmeh sa lica, a jednoiposatni koncert protekao im je kako kažu "kao u snu".
Posebnom gošćom bili su oduševljeni i trojica Robertovih i Željkinih sinova koji nisu mogli da veruju da sa mesta sa kojeg inače gledaju TV sada gledaju pravu pozornicu i što je još neverovatnije - Severinu.


- Ovo je za mene jedno potpuno nesvakidašnje iskustvo. Oduševljena sam kako me je ova prekrasna porodica dočekala. Mi muzičari uvek se trudimo da budemo blizu svojoj publici, a od koncerta u dnevnoj sobi stvarno ne može bliže. Budući da smo u Slavoniji i da su nas dočekali sa gomilom hrane ja sam ovo doživela kao malo pesme pre kulena
- rekla je Severina uz smeh, a sa svojim se domaćinima i svim slušaocima "Narodnog radija" pozdravila rečima:
- Vidimo se posle porodiljskog bolovanja.
Severina je za povratak najavila i novi singl za koji kaže da će biti jedna prava "laganica".
- Ne znam hoće li biti toliki hit kao "Bred Pit", jer toliki uspeh pesme nismo mogli ni da sanjamo.

Iako je Severina ovih dana izjavila kako je stvorena da bude majka i supruga, svi koji su sinoć plesali u dnevnom boravku porodice Grabovac složiće se da je Seve pre svega rođena da bude zvezda i vrhunska zabavljačica velikog srca.
Pogledajte deo nastupa!

Izvor: Narodni.hr
Foto: Vlado Kos/Cropix

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti