Džejms Franko: Neobično poziranje za magazin "Flaunt"

Džejms Franko: Neobično poziranje za magazin "Flaunt"

Autor: | 30/10/2011

0

Glumac i umetnik Džejms Franko (33) u poslednje vreme voli da šokira javnost, a sada je odlučio i da svojim kritičarima pokaže zadnjicu. Franko se sve češće posvećuje savremenoj umetnosti, a sve što radi mediji pomno prate. Poslednji u nizu njegovih, najblaže rečeno, zanimljivih poteza jeste slikanje za naslovnu stranu magazina „Flaunt“. Za korice magazina urađene su dve fotografije, od kojih je na jednoj obučen i pristojno sedi za školskom klupom prepletenih prstiju, a na drugoj se vidi samo njegova naga zadnjica.

Glumac, najpoznatiji po ulogama u filmovima „Spajdermen“, „Tristan i Izolda“ i „127 sati“ je za magazin izjavio kako voli da se poigrava sa kritičarima jer ne znaju šta on zapravo radi.
- Ja ne smatram da je ono što radim konfuzno. Ono što jeste stvarno zbunjujuće je to što ja glumim u mejnstrim filmovima, a oni koji komentarišu te filmove su uglavnom idioti koji i ne pokušavaju da razmišljaju na način koji se razlikuje od komentarisanja pop kulture. Tako moroni iz blogosfere pokušavaju da kritikuju moj rad. Ali odlično je to što su njihove kritike deo mog rada. Sviđa mi se to što su zbunjeni i što ismevaju ono što radim. To je divan odraz naše kulture u ovom trenutku - izjavio je Franko.

Izvor: Blic.rs

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin