Ana Stanić zaštitno lice Kristofa Leboa

Ana Stanić zaštitno lice Kristofa Leboa

Autor: | 30/10/2011

0

Iako manekenstvo nije njena profesija, Ana Stanić zablistala je na modnoj pisti. Samo mesec dana od rođenja sina Vuka, zgodna mama je postala zaštitno lice francuskog dizajnera Kristofa Leboa i otvorila njegovu reviju na Nedelji mode, a na narednom Festivalu u Kanu će takođe nositi njegove modele. Pevačica i francuski dizajner upoznali su se u februaru ove godine na Belom dvoru u Beogradu.
- Upoznali smo se na njegovoj humanitarnoj reviji u Belom dvoru i tada mi je predložio saradnju, zbog čega sam bila počastvovana. Rado sam prihvatila poziv, jer su njegovi modeli fenomenalni i ekskluzivni. Kolekcija koju je predstavio na Nedelji mode posebno me je oduševila - kaže Ana.

Francuski dizajner planira ozbiljan nastup na srpskom tržištu, a Ana će mu pomoći da na najbolji način predstavi svoje sofisticirane modele. Poznata pevačica će iduće godine na Kanskom festivalu poneti jednu od njegovih kreacija.
- Drago mi je što se Kristof opredelio baš za mene i što će ta saradnja biti i van granica naše zemlje. Zaista cenim to što radi - istakla je Ana, koja je nakon porođaja veoma brzo povratila idealnu liniju.
- Osećam se predivno, i to verovatno zrači iz mene - rekla je pevačica, a prenosi "Blic".

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin