"Šou snova": Uskoro novi ciklus

"Šou snova": Uskoro novi ciklus

04/11/2011

0

U nedelju 06.11.2011. godine počinje novi ciklus takmičenja u najhumanijem šou programu u Srbiji "Šou snova". Nataša Pavlović i Boško Jakovljević predstaviće novih šest snova od kojih ćemo kroz naredne tri emisije dobiti dva superfinalista koji će ukrstiti svoje plesne i pevačke veštine sa superfinalistima prvog ciklusa (Andrej Maričić i Dušan Svilar) kako bi obezbedili sredstva za pomoć sanjarima.
U ovom ciklusu na spisku poznatih koji su uzeli učešće u projektu nalaze se: Milena Ćeranić, Olja Karleuša, Bojana Stojković, Dragi Domić, Đuro Palica i Oliver Katić.
Oni će se takmičiti kako bi ispunili snove da se Danijela Kovačević probudi iz kome, da jedna mala Dajana konačno progovori i prošeta, za pomoć ortopedskoj klinici "Banjica", za renoviranje škole za decu ometenu u razvoju, za novi dom porodice Krstić sa Kosova i za lečenje Vukadina Milenkovića obolelog od autizma.
Svi takmičari moraće i da pevaju i da plešu najbolje što mogu kako bi osvojili što veće ocene stručnog žirija. Pevački žiri činiće Lola Novaković, Marko Kon i Rade Marjanović dok će u plesnom ponovo biti Lokica Stefanović, Goran Knežević i Jelena Kolarović.

Izvor: Svet.rs

Komentari (0)

Loading
Tamara hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti