Zdravko Čolić večeras u Zaječaru

Zdravko Čolić večeras u Zaječaru

Autor: | 05/11/2011

0

Naš najpopularniji pop pevač Zdravko Čolić održaće večeras koncert u Hali sportova u Zaječaru u okviru aktuelne turneje "Kad pogledaš me preko ramena", na kojoj predstavlja svoj istoimeni 13. studijski album. Ovo će biti četvrti put u Čolinoj karijeri da gostuje u gradu na Timoku - prvi put je pevao 1977, pa 1999. i 2008. godine i uvek je isticao da je bio oduševljen prijemom Zaječaraca i atmosferom na koncertima. Bez obzira na vremenske prilike, večeras će u Zaječaru biti uzavrela atmosfera.
- Organizator koncerta je Timočka televizija, a 'Beotonu' je pripala čast da producira jedini Zdravkov nastup u istočnoj Srbiji i Timočkoj krajini - rekao je Saša Mirković, zadužen za specijalne vizuelne, scenske i svetlosne efekte.
- Čola je naša najveće pop zvezda i verujem da će sportski centar 'Kraljevica' biti premali da primi sve njegove obožavaoce. Moram da naglasim da imamo i veliki broj rezervisanih karata iz Rumunije i Bugarske, pa će ovaj Zdravkov koncert biti internacionalni.
Zanimljivo je da će Čoliću pred večerašnji koncert biti uručen originalni poklon koji su mu darovali tamošnji obožavaoci. Naime, oni su na Timočku televiziju doneli tegle sa ajvarom, turšijom i kiselim krastavčićima, a organizatori će zimnicu predati pevaču.

Izvor: Novosti.rs

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin