Mis Venecuele zvanično najlepša žena sveta

Mis Venecuele zvanično najlepša žena sveta

Autor: | 07/11/2011

0

Službenica iz Venecuele Ivian Lunasol Sarkos Kolmenares zvanično je najlepša žena na svetu. Ova dvadesetjednogodišnja lepotica pobedila je u Londonu na izboru za mis, i samo potvrdila dominaciju latino devojaka u izborima za mis. Inače, ona je i bila najveći favorit na kladionicama.
Naša predstavnica Milica Tepavac zauzela je prema zvaničnim glasovima 23 mesto po lepoti, daleko ispred devojaka iz okolnih zemalja, a zanimljivo je da je mis Hrvatske podelila poslednje mesto sa lepoticom iz Austrije. Druga pratilja je Portorikanka a prva je Filipanka koja je imala najveću podršku u dvorani „Erls Court“ gde je održana svečana ceremonija.


Pobednica je službenica u jednoj medijskoj kući u Venecueli. Ima 12 braće i sestra a kaže da joj je plan da više pomaže deci, naročito sad kada ima krunu. Inače, ovo je takmičenje na kom se prijavio rekordni broj zemalja, pa su se tako u Londonu okupile čak 122 lepotice iz celog sveta. Ovo je 60. put da se održava izbor za mis sveta, tačno pola veka nakon što je takmičenje održano u britanskoj prestonici.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti