Viktorijini anđeli na pisti (Foto)

Viktorijini anđeli na pisti (Foto)

Autor: | 10/11/2011

0

Najskuplja revija ženskog veša “Victoria’s Secret” vredna 12 miliona dolara održana je sinoć u Njujorku. Za spektakularan šou bilo je potrebno 38 manekenki, 31 pari anđeoskih krila i 69 različitih kostima. Očekivanja su ispunjena!
Južnoafrička lepotica Kendis Svonpul otvorila je raskošan šou baletskom tačkom u donjem rublju boje lavande i velikim krilima.
- Biće ekstarvagantno ove godine - rekla je Kendis pred sam početak revije i bila je u pravu.


Zvezda večeri bila je Miranda Ker koja se na modnu pistu vratila nakon godinu dana od rođenja sina Flina. Supruga Orlanda Bluma ponela je grudnjak “fantazi bra” optočen žutim dijamantima i biserima vredan 2,5 miliona dolara koji je još više isticao njene savršene obline. Ona je priznala da je tajna njene idealne linije u pilatesu i jogi kao i vežbama sa tegovima za noge i gležnjeve koje su otopile “suvišne” kilograme.
Modni spektakl bio je podeljen u nekoliko tematskih celina tako da su manekenke u jednom delu nosile krila koja su inspirisana morem, u drugom su bile obučene nalik strip junakinji Superženi i na kraju su prodefilovale u disko fazonu sa kostimima u roze boji. Šetnju u ljubičasto – narandžastim seksi kompletima superanđela pratio je nastup repera Kanje Vesta, Niki Minaž i grupe Maroon 5.


Poznatoj mršavici Alesandri Ambrosio pripala je čast da prošeta sa anđeoskim krilima “Passion Play Fan Wings” za koje je bilo potrebno čak sedam godina da se naprave. Ova krila su izrađena od bakra i ukrađena dvadesetrokaratnog zlatom i sa 105.000 Svarovski kristala. Verovali ili ne teška su 10 kilograma, a za njih su bile zadužene vešte ruke Manika Merkiana iz Sidneja. Da bi ovakav luksuzni modni detalj ponela sa osmehom na reviji, Alesandra je morala dodatno da vežba u teretani.
- To su najteža krila koja su ikada napravljena za “Victoria’s Secret”. Morala sam malo da ojačam svoja leđa – priznala je lepotica.


Adrijana Lima mamaila je uzdahe u crveno- crnom čipksatom vešu, a koliko je odricanja bilo potrebno da bi zablistala na prestižnom modnom događaju podvrđuje podatak da je devet dana pre revije bila na tečnoj dijeti koja podrazumeva isključivo konzumiranje proteinskih šejkova.
Organizacija spektakularnog modnog događaja koštala je 12 miliona dolara, a pripreme su trajale godinu dana. Za izgled jedne manekenke brinuo se tim od osmoro ljudi koji čine najpriznatiji frizeri, stilisti i šminkeri.

Pistom su prošetali i top modeli Karli Kros, Dunsen Kros, Lili Aldridž i Lindzi Elingson. Ove godine izostale su Rouzi Hantington Vajtli i Karolina Kurkova koje su imale druge ugovorene poslove.
Šou je završen kišom šarenih konfeta, a svi 38 anđela su zajedno izašle na pistu ne skrivajući oduševljenje i osmehe koje su podelili sa publikom.


Izvor: Blic.rs

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još