Bliznakinje Olsen najbolje obučene dame po izboru “Voga”

Bliznakinje Olsen najbolje obučene dame po izboru “Voga”

Autor: | 11/11/2011

0

Glumice i dizajnerke, sestre Olsen modni magazin “Vog” proglasio je za najbolje odevene poznate ličnosti godine. U ovom izdanju magazina posvećenog najbolje obučenim ličnostima, koje će u prodaju biti pušteno 15. novembra, osim Meri Kejt i Ešli Olsen, nalazi se devet pari sestara od vojvotkinje od Kembridža Kejt Midlton i njene sestre Pipe, do pevačica Bijonse i Solanž Nouls.
- Ovo je bila godina sestara, pre svih Ketrin i Pipe Midlton – rekao je Rojtersu urednik izdanja posvećenog najbolje obučenim Mark Holgejt.
Prema njegovim rečima, sestre Midlton popularizovale su haljine koje dolaze do pola butina i koje su “dovoljno kratke da starije generacije princeza ne mogu da ih nose ali dovoljno dugačke da budu pristojne kada se sedi ili naginje kako bi se porazgovaralo sa detetom”.

Međutim, bliznakinje Olsen, koje su postale poznate kao deca-glumci na američkoj televiziji a sada imaju uspešne dizajnerske kompanije, našle su se na naslovnoj strani magazina. Holgejt je rekao da izbor nije bio težak.
- Da li postoje sestre koje su više šik, stajliš, kul i originalne od Meri Kejt i Ešli Olsen - rekao je on.
U magazinu su se našle i sestre koje imaju potpuno drugačije stilove poput Runi Maras koja glumi u filmu “Devojka sa tetovažom zmaja” i njene sestre Kejt koja glumi u seriji “Američka horor priča”. Dok Runi izgleda kao gotik verzija Pipi Duge Čarape, Kejt isijava eleganciju i glamur, navodi list.

Izvor: Tanjug

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti