Survivor počinje u decembru

Survivor počinje u decembru

11/11/2011

0

Nakon više od godinu dana pauze, počinje rijaliti program Survivor. Snimanje ovog rijalitija startuje početkom decembra u Kostariki. U opticaju su dva ostrva - jedno u Karipskom moru, a drugo u Južnom Pacifiku. Na obe lokacije već je sniman Survivor, pa će naša produkcija, koja ima licencu u mnogome imati olakšan posao. Još uvek nije poznato da li na put idu poznati ili anonimni takmičari, ali sigurno je da će ove godine biti još zanimljivije "preživljavanje".
Kostarika je smeštena u centralnoj Americi, izlazi na dva mora i to na istoku na Karipsko i na zapadu na Južni Pacifik. U decembru maksimalne temperature idu do 26 stepeni, a količina padavina je manja nego u drugim mesecima tokom godine. Zanimljivo je da su pojedina ostrva udaljena i preko 500 kilometara od obale. More je veoma toplo, a biljni i životinjski svet je jako bogat. Čak 5% biljnih vrsta koje postoje na svetu nalazi se upravo tamo! Naši Robinzoni imaće izgleda mnogo lakši zadatak nego ranije! U ovoj zemlji životni vek ljudi je jako dug, a ne beleže se velike zaraze u poslednjih nekoliko godina. Jedina opasnost mogu biti ajkule, kojih ima mnogo uz obalu, kao i pojedine otrovne biljne i životinjske vrste, od kojih se i stanovnici sklanjaju!
Inače, pre nekoliko meseci objavljena je vest da će se raditi regionalni Survivor, a da će voditelji biti Andrija Milošević i Antonija Blaće.

Izvor: Scandal.rs

Komentari (0)

Loading
Tamara hellomagazin

Najnovije vesti