Hristina Popović: Uskoro majka

Hristina Popović: Uskoro majka

Autor: | 16/11/2011

0

Glumica Hristina Popović, koju domaća bioskopska publika trenutno gleda u hit filmu Srđana Dragojevića, u vezi je s hrvatskim glumcem Bojanom Navojcem, s kojim očekuje i prvu prinovu.
Međutim, ovaj par odbija da govori o svojoj vezi i o bebi, budući da se radi o rizičnoj trudnoći, te da je Hristina trenutno u bolnici kako bi poslednje tromesečje prošlo pod nadzorom lekara.
- Trudnoća je rizična. Stvarno ne bih davao nikakve izjave dok se dete ne rodi - kazao je Navojec hrvatskim medijima.
Kako prenose hrvatski mediji, Navojec je svojim prijateljima  otkrio da je veoma srećan zbog toga što će uskoro postati otac, ali da zasad ne planira da se s porodicom trajno nastani u Beogradu.
Iako je nepoznato kada je romansa dvoje glumaca započela, budući da je Hristina sada u sedmom mesecu trudnoće, pretpostavlja se da je glumački par bio u vezi i za vreme snimanja „Parade“.
Hristina, koja je kćerka poznate balerine Sonje Vukičević, sa svojim je izabranikom igrala upravo u filmu „Parada“, a ranije  se pojavljivala u seriji „Vratiće se rode“, „Ulica lipa“, te u filmovima „Beli lavovi“, „Kordon“, „Tango je tužna misao koja se pleše“... Hristina već ima jedan brak iza sebe, ali venčanje s Navojcem još nije u planu.

Izvor: Blic.rs

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti