Buba Dobrosavljev: Više ne želim da ćutim

Buba Dobrosavljev: Više ne želim da ćutim

Autor: | 16/11/2011

0


Samo dan nakon što se njen bivši dečko oglasio tvrdeći da će je tužiti zbog onoga što priča o njemu, Ljubinka Dobrosavljev je sinoć pred TV kamerama ponovila, ovoga puta do detalja, priču o nevoljama kroz koje je prošla proteklih meseci. Prenosimo vam deo razgovora koji je lepa voditeljka vodila sa Jelenom Bačić-Alimpić u emisiji "Dobro veče, Srbijo" na Televiziji "Pink" o nasilju koje je nad njom i njihovom nerođenom bebom izvršio bivši dečko Nebojša P. (34).
- Nebojša je ušao u moj život i za kratko vreme naneo mi veliku patnju. Ponela sam ovde svu medicinsku dokumentaciju. Trudnoća je potvrđena u Budvi, gde smo bili na letovanju. 4D snimak ne želim da pokazujem. On je bio prisutan sa mnom tokom tih pregleda - rekla je Buba, kako bi otklonila sve sumnje oko toga da li je ili nije bila u drugom stanju, na šta je aludirao njen bivši dečko.
Na pitanje da li je Nebojšu provocirala nečim da bi je fizički napao, Buba kaže:
- On mi se jako dopao. Bio je šarmantan. Došlo je do trudnoće. Htela sam da verujem da će sve biti u redu iako smo se malo poznavali. Ali sam još na moru shvatila da je nervozna i labilna osoba. Nesigurna. Ništa u životu nije uspeo da dovrši do kraja. A stalno je ponavljao da je savršeno psihički zdrav. U sedmoj nedelji trudnoće, postao je agresivniji. Smatram da nije bio sposoban da se nosi sa činjenicom da će postati otac. Odlučila sam da odem sa mora, jer je, na primer, insistirao da se vozim motorom, što mi je bilo zabranjeno zbog trudnoće. Htela sam kući, ali se on nije složio. Moja majka se umešala i uspela je da ga nagovori da me pusti. Došla sam da razmislim šta ću dalje - objasnila je Buba, dodajući da je nakon što se i Nebojša vratio sa letovanja pristala da živi s njim.
-Počinjemo da živimo zajedno i tu nastaju problemi. Saopštila sam mu da ne mogu da živim u prostoru gde smo živeli, jer tu nije bilo ni bele tehnike niti mogućnosti da se hranim kao trudnica. Njegovo stanje se pogoršavalo, a ja sam bila izolovana, bez interneta i telefona. Osećala sam se loše i rešila sam da ga ostavim, rekavši da idem kod majke dok ne nađemo rešenje. Tada me je napao. Gurnuo me je, pala sam na stomak, imala podlive. Udarao me je po glavi. Okrenuo me je. Strašno mi je da pričam o tome... Počeo je da me davi. Ostajala sam bez vazduha. Poslednje čega se sećam su reči: 'Ubiću te, odrobijaću te u CZ-u.' On se osvestio u jednom trenutku i pobegao iz stana. Bila sam užasno uplašena za sopstveni život, zvala sam sestru da dođe po mene. I sada sam uplašena, ali više ne želim da ćutim - uz suze je rekla Ljubinka, koja kaže da protiv Nebojše još nije podnela krivičnu prijavu.
- Na slobodi je jer mi je trebao mir i nisam imala snage za takve reakcije - zaključila je Buba i zamolila medije da od njene tragedije ne prave senzaciju.

Izvor: Svet.rs

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin