Paparacima zabranjeno da prilaze ženi koja je rodila kćerku Hju Grantu

Paparacima zabranjeno da prilaze ženi koja je rodila kćerku Hju Grantu

Autor: | 19/11/2011

0

Britanski sud naložio je novinarima i fotografima da više ne prilaze majci Hju Grantove kćerke, Tinglan Hong, koju mediji opsedaju od kada se saznalo da je s poznatim glumcem dobila dete.
Kako prenose agencija, 31-godišnja Hong, poreklom iz Kine, žalila se da je paparaci neprestano uhode i fotografišu ispred njene kuće u Londonu i da je "njen život postao nepodnošljiv". 
Mlada žena je, takođe, navela da se boji za bezbednost svoje kćerke, posebno kada je s njom u kolima, a novinari je saleću.
Grant (51) je preko svoje predstavnice za štampu početkom meseca obelodanio da je po prvi put postao otac, ali nije otkrio identitet majke, navodeći samo da je s njom imao "prolaznu vezu".
Grant i njegova prijateljica su sve učinili da rođenje deteta drže u nastrožoj tajnosti i ne znaju kako je informacija dopesla u javnost. Sumnja se da je posredi osveta za Grantovu kampanju protiv nezakonitog prisluškivanja privatnih telefona poznatih ličnosti koje je sprovodio sada već ugašeni tabloid "News of the World".

Izvor: Tanjug

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti