Zvonko Milojević: Pomoć slavnom golmanu

Zvonko Milojević: Pomoć slavnom golmanu

Autor: | 20/11/2011

0

Od prodatih ulaznica na jučerašnjem meču 12. kola fudbalskog prvenstva Srbije Jagodina - Crvena zvezda, prikupljeno je 240.000 dinara za lečenje bivšeg golmana ova dva kluba i reprezentacije Zvonka Milojevića, izjavio je danas Tanjugu direktor FK Jagodina Životije Jeremić.
- Novac će već sutra biti uplaćen na žiro račun Milojevića, a sličnih humanitarnih akcija za pomoć Milojeviću biće još - rekao je predsednik Upravnog odbora Jagodine Goran Milanović.
Uprava Jagodine je pred jučerašnji susret donela odluku da se 20 odsto od prodatih ulaznica sa ove utakmice izdvoji za lečenje i rehabilitaciju Milojevića, od posledica teške saobraćajne nezgode koju je doživeo u Nemačkoj. Fudbaleri Jagodine juče su istrčali na teren sa brojem 1 na ledjima i velikim transparentom na kome je pisalo: "Miloje, svim srcem smo uz Tebe", a sa tribina gde su bili navijači crveno-belih, u jednom trenutku se zaorilo: "Bori se Miloje, bez tebe na golu, stvarno, trulo je".
Milojević je trebalo da prisustvuje utakmici Jagodina - Crvena zvezda, ali je na preporuku lekara izostao sa nje zbog povišene temperature.

Izvor: Tanjug

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti