Penelope Kruz sarađuje sa muzičarima iz Makedonije

Penelope Kruz sarađuje sa muzičarima iz Makedonije

Autor: | 24/11/2011

0

Muzičku podlogu najnovijeg filma italijanskog režisera Serđa Kastelita - „Venuto al mondo“, sa prelepom Penelope Kruz u glavnoj ulozi, komponovao je njen brat Eduardo Kruz, uz koordinaciju makedonskog kompozitora Ljupča Konstantinova.
Zahvaljujući pre svega Konstantinovu, jednom od najnagrađivanijih autora filmske i pozorišne muzike, u ovom filmskom projektu Kastelita angažovan je veliki broj muzičara Makedonske filharmonije. Makedonski muzičari se u nekim scenama filma pojavljuju i kao statisti.
U filmu učestvuju makedonski muzičari Ivan Bejkov, kontrabas, Vladimir Krstev, violina, Vladimir Kostov, violina, Kristijan Karovski, pijano, Paskal Krapovski, violončelo, Marko Videnović, viola i Duško Božinovski, harmonika.
Penelope Kruz u filmu „Venuto al mondo“ tumači ulogu sarajevske udovice Geme, koja živi u Italiji, a svom sinu tinejdžeru nakon rata u Bosni želi da pokaže mesto gde je rođen njegov otac. Reč je o potresnoj filmskoj priči sa iskušenjima samohrane majke koja je u detinjstvu bila zlostavljana od rođenog oca.

Izvor i foto: Novosti.rs

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin