Dado Glišić objavio spot za pesmu "Neponovljiva" (Video)

Dado Glišić objavio spot za pesmu "Neponovljiva" (Video)

Autor: | 25/11/2011

0

Dado Glišić je tokom nedavnog boravka u Beogradu predstavio novu pesmu "Neponovljiva", koja je naišla na odlične kritike publike i kolega, a već je izbila na prvo mesto mnogih top lista. Među najjačim kritičarima je Bora Čorba koji je istakao da je oduševljen orginalnošću pesme, ali i napomenuo da je Dado uradio ozbiljnu stvar.
- 'Neponovljiva' razbija trenutnu monotoniju na našoj sceni. Pre neki dan je i Bora Čorba slušao moj novi singl i zna se da on nema dlake na jeziku. Ćutao je pet minuta dok se pesma nije završila i rekao sledeće: 'Dado napravio si ozbiljnu pesmu i baš sam iznenađen kako si ovo sve odradio, odavno nisam čuo originalniju i lepšu pesmu!'. Naravno, to mi mnogo znači kada dobijam pozitivne kritike od legendi kao sto je Bora - zadovoljno kaže Dado.
"Neponovljiva" je nastala pre dve godine, autor pesme je sam Dado, dok je tekst pisao poznati banjalučki muzičar Miro Janjanjin. Kompletan aranžman i produkciju kao i mastering odradio je Dado u svom studiju "The Best".
- Pesma 'Neponovljiva' zvuči malo drugačije od onoga što sam ranije radio. Ona je malo tvrđeg zvuka ali je isto tako i originalna i prepoznatljiva. Suština je i dalje ista, ljubav - rekao je Dado.
Otvaranjem studija u rodnom gradu Dado želi da Banja Luka dobije pečat po čemu će biti prepoznatljiva u svet muzike.
- Cilj mi je da predstavim Banja Luku u najboljem mogućem svetlu i da pokušam da oživim muzičku scenu u rodnom gradu i nadam se da polako uspevam u tome - zaključio je.

Izvor: Svet.rs

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin