Sergej Ćetković: Srećan što se Marijana oporavlja

Sergej Ćetković: Srećan što se Marijana oporavlja

Autor: | 25/11/2011

0

Poznati pevač Sergej Ćetković, koji je pre nekoliko meseci održao humanitarni koncert da bi prikupio sredstva za transplantaciju srca dvadesetpetogodišnje Marijane Ševo, presrećan je što je ona operisana u Beču. Marijani, koja je godinama bolovala od teške srčane insuficijencije, nedavno je izvršena neophodna hirurška intervencija i ona se sada uspešno oporavlja.
- Bio sam presrećan kada sam saznao da je operacija uspela i da se Marijana lepo oporavlja. Čim se vrati biće prilike da se napokon upoznamo i popijemo obećanu kafu. Koliko ja znam njena borba traje nekoliko godina. Poslednji put, pre hirurške intervencije dobio sam informaciju da joj se stanje pogoršalo uprkos tome što se našla na spisku u klinici u Beču i da je svaki minut vrlo bitan. Ipak, sve je prošlo kako treba i pred njom je novi život - kaže Sergej koji je za Marijaninu bolest čuo preko medija.
-Nažalost, njen slučaj nije jedini, postoji mnogo ljudi sa ozbiljnim zdravstvenim problemima kojima je potrebna pomoć. Dok sam planirao da objavim DVD sa koncerta iz Beogradske arene, koji bi bio humanitarnog karaktera, saznao sam za njen slučaj preko medija i odlučio sam da sav prihod od prodaje u Srbiji bude uplaćen u njen fond. Ubrzo smo zakazali koncert u Centru Sava i uspeli smo da prikupimo dovoljno sredstava da se ona nađe na spisku za transplantaciju - zadovoljno kaže crnogorski pevač.

Piše: Ivana Nikolić

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti