Haris Džinović predstavio novu pesmu (Video)

Haris Džinović predstavio novu pesmu (Video)

Autor: | 01/12/2011

0

"Dao bih sve pariske kapije za onu staru ispred tvoje avlije", odzvanjalo je u četvrtak muzičkim studijom TV “Pinka”, gde je Haris Džinović predstavio svoj novi singl “Pariske kapije”. Preslušavanju pesme, kompozitora Slavka Stefanovića Slavkonija i tekstopisca Vladana Mitrovića, koji su autori i Džinovićevog hita “Muštuluk”, osim predstavnika medija i čelnika “Mjuzik star prodakšna” prisustvovala je Harisova supruga Melina. Novi singl popularnog pevača od četvrtka se može čuti i na “Jutjubu”, a na pitanje da li očekuje da će numera oboriti rekord “Muštuluka”, koji se na “Jutjubu” “vrteo” više od pesama Lejdi Gage, Džinović kaže:
- Lejdi Gaga je miš. “Muštuluk” je preslušan više od 14 miliona puta i takva pesma se desi jednom u deset godina. Daj bože da ova pesma obori taj rekord.
Najpopularniji brka na estradi, koji će 25. decembra održati koncert u Sava centru, objasnio je zašto je odlučio da nastupi u ovoj dvorani, a ne u “Beogradskoj areni”.
- Sava centar je sladak mali prostor, a, s druge strane, povod za koncert u “Areni” trebalo bi da bude novi album. Uostalom, pretrpana je koncertima i ne znam koliko bi bilo razumno da sada tamo nastupim. Iskren da budem, u “Beogradskoj areni” su ogromni troškovi, idu čak i do 150.000 evra - izjavio je Haris za "Novosti".

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti