Lejdi Gaga: Nemam sreće sa muškarcima

Lejdi Gaga: Nemam sreće sa muškarcima

Autor: | 02/12/2011

0

Pop pevačica Lejdi Gaga je u intervjuu za američko izdanje časopisa "Vaniti fer" priznala da nema sreće sa muškarcima i da je njeni partneri nikada nisu dovoljno cenili.
-Nikada se nisam osećala da me zaista cene moji ljubavnici. Ne znam šta znači biti srećan u jednoj vezi - izjavila je Lejdi Gaga koju je za potrebe ovog časopisa fotografisala čuvena Eni Libovic.
Lejdi Gaga je pričajući o svom ljubavnom životu priznala da nema sreće sa muškarcima dodavši da su se njene veze na početku činile obećavajućim, ali da su kratko trajale.
- Na početku delujem na muškarce pozitivno tako da sve krene dobro. Kada sam u vezi sa osobama koje su takođe kreativne na svoj način, na početku je veza savršena, a onda počnu da me mrze - objasnila je Lejdi Gaga.
- Ako priđem klaviru i počnem da pišem i sviram brzu pesmu, oni se ljute kako je brza i energična. Ali ja sam ono što sam i neću da se izvinjavam zbog toga - rekla je ona.
Pevačica, koja se za magazin slikala naga, otkrila je i da mrzi kada joj muškarci kažu da će "umreti potpuno sama u kući većoj nego što može i da zamisli, sa svim svojim novcem i uspešnim albumima".

Izvor: Tanjug

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti