Lajonel Mesi: Sanjam o tome da postanem otac

Lajonel Mesi: Sanjam o tome da postanem otac

Autor: | 03/12/2011

0

Fudbaler "Barselone" Lajonel Mesi, koji je u dugoj vezi sa sunarodnicom Antonelom Rokuco, dao je intervju za argentinski magazin "Caras" i otkrio svoju neostvarenu želju:
- Sanjam o tome da postanem otac - izjavio je fudbalski superstar i potom ispričao da je porodica važan faktor koji je uticao i na njegov profesionalni uspeh, kao da mu i dalje pomaže da se nosi sa stresnim životnim situacijama.
- U fudbalu se stalno suočavaš s raznim pitanjima i lako postaješ nesiguran. Zbog podrške svoje porodice mi je puno lakše da se nosim s tim. Porodica je uvek bila blizu mene i ta podrška mi je bila presudna u karijeri, pomogla mi je da ostvarim svoje ciljeve, što je najteže od svega. Lako je početi sumnjati i može se dogoditi da te sve što se događa ponekad pokoleba - izjavio je dvadesetčetvorogodišnji fudbaler.
Argentinac je otkrio da ne voli previše da izlazi, već da mu je lepše kada slobodno vreme provodi kod kuće.
- Istina je da zapravo živim prilično normalnim životom. Radije vreme provodim kod kuće, a kad odlazim u kupovinu, to obavljam bez ikakvih problema. Dosadilo mi je igranje Playstationa, sada to retko činim - rekao je slavni fudbaler.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin