Sara Džesika Parker: Suprug i ja imamo dobre i loše dane

Sara Džesika Parker: Suprug i ja imamo dobre i loše dane

Autor: | 05/12/2011

0

Američka glumica Sara Džesika Parker izjavila je za jedan američki časopis da deca mogu biti smetnja u vezi i da je jako važno da par nađe vremena za sebe. Sara je majka troje dece, devetogodišnjeg Džejmsa i dvogodišnjih blizankinja Marion i Tabitu, a u dugogodišnjem je braku sa glumcem Metjuom Broderikom.
- Deca ponekad zaista mogu biti smetnja u vezi. Nekad na dobar, a nekad na loš način. Važno je da ste stalno svesni svih područja odnosa sa suprugom. To je nešto što se lako izgubi iz vida. Ali može da se popravi - izjavila je zvezda "Seksa i grada".

Sa Metjuom je u braku 20 godina:
- On dosta radi po kući. Ide u kupovinu i često kuva. U puno stvari je bolji od mene pa balansiramo sa obavezama. Ne osećam kao da me uzima zdravo za gotovo i koristi. Naprotiv, brinemo se jedno za drugo.
Pre nekoliko godina u Holivudu se šuškalo da je njihov brak u krizi:
- Zajedno smo 20 godina i imamo dobre i loše dane. To je brak. To je veza. Tako je i sa prijateljstvom - sve veze tako funkcionišu, bračne ili vanbračne. Ako si u nešto ušao na duge staze, proći ćeš mnoštvo različitih faza sa nekom osobom. 

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti