Poslednji Ejmini „Fred Peri“ modeli (Foto)

Poslednji Ejmini „Fred Peri“ modeli (Foto)

Autor: | 06/12/2011

0

Stil britanske pevačice Ejmi Vajnhaus bio je vrlo upečatljiv i bez sumnje će se još dugo pamtiti, a sada ljubitelji njenih kreacija mogu da se upoznaju sa još nekoliko modela koje je soul diva kreirala za modnu kuću „Fred Peri". Potencirajući Ejminu ljubav prema stilu pedesetih, kreacije se odlikuju printovima sa kadilacima, džuboksima, „mačkastim" naočarima za sunce, a dominantne boje su svetloplava, roze i crna.

U kolekciji su prisutni i džemperi sa romboidima i klasična mini-suknja, a svi modeli su od danas u prodaji preko sajta te modne kuće.
Britanska marka odlučila je da promoviše Ejmine modele u trenutku izdavanja pevačicinog posthumnog albuma Lioness: Hidden Treasures.

- Ejmi je bila posvećena saradnji i njen stil je prepoznatljiv u svakom modelu, a mi smo odlučili da deo prihoda od prodaje svakog modela ide u dobrotvorne svrhe Fondaciji 'Ejmi Vajnhaus - rekli su iz „Fred Perija".
Prethodne kreacije iz kolekcije Vajnhausove razgrabljene su posle njene smrti, tako da bukvalno nije ostao ni jedan jedini komad.

Izvor: RTS

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još