Alek Boldvin se izvinio putnicima zbog incidenta u avionu

Alek Boldvin se izvinio putnicima zbog incidenta u avionu

Autor: | 08/12/2011

0

Holivudski glumac Alek Boldvin, koji je u utorak pre poletanja izbačen iz aviona jer nije želeo da prekine sa igranjem igrice na svom mobilnom telefonu, izvinio se, putem društvene mreže Tviter, ostalim putnicima "Amerikan erlajnsa" što je zbog njega let kasnio, preneli su danas mediji.
Međutim, glumac se nije izvinio osoblju, niti avio kompaniji, već im se još narugao u pismu koje je objavio "Hafington post".
Boldvin je u pismu naveo da je za njega putovanje avionom ružno iskustvo koje podseća na vožnju lošim autobusom i ocenio da je povećana bezbednost na komercijalnim letovima, nakon terorističkog napada 11. septembra, dovela do toga da se napravi "paravojna" aura oko leta avionom.
Svetski mediji preneli su juče da je Boldvin izbačen iz aviona jer nije poslušao nalog stjuardese da prekine sa igranjem igrice pre poletanja. Ubrzo potom, glumac je na svom Tviter nalogu ismejao "Amerikan erlajns" rekavši da je to kompanija gde nastavnici katoličkih škola iz pedesetih godina prošlog vela mogu naći posao kao stjuardese.
Poznati bokser Oskar de la Hoja, koji je bio na istom letu branio je glumca putem Tvitera rekavši da Boldvin nije radio ništa loše samo da je igrao igricu na svom telefonu.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti