Ketrin Hajgl: Smrt mog brata naučila me je da cenim život

Ketrin Hajgl: Smrt mog brata naučila me je da cenim život

Autor: | 10/12/2011

0

Glumica Ketrin Hajgl otkrila je u intervjuu za magazin "Cosmopolitan" da joj je smrt njenog brata, koji je poginuo u saobraćajnoj nesreći pre 25 godina, u potpunosti promenila život. Iz tragedije koja je zadesila njenu porodicu, zvezda je izvukla pouku da svaki trenutak treba da ceni kao da je poslednji.
Džejson, brat popularne glumice, nastradao je u saobraćajnoj nesreći kada je imao samo petnaest godina. Ona kaže da od tog trenutka njena porodica više nije bila ista.
- To je jedno od onih iskustava koje zauvek poremeti celu dinamiku. Sada kada ga nema, pretvorili smo se u potpuno drugu porodicu - rekla je Ketrin sećajući se svog brata.
Tragedija je naučila zvezdu da mora da bude opreznija prilikom donošenja odluka, čak i onih malih koje mogu delovati beznačajno.
- Č esto razmišljam šta bi se dogodilo da je tog dana sedeo na prednjem sedištu a ne na zadnjem. Moramo više voditi računa kada odlučujemo o nečemu - rekla je Ketrin.
Zvezda serije "Uvod u anatomiju" dodala je da žali što nije provodila više vremena sa svojim bratom i što mu nije češće govorila da ga voli.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin