Na aukciji predmeti iz kuće Majkla Džeksona

Na aukciji predmeti iz kuće Majkla Džeksona

Autor: | 12/12/2011

0

Nekoliko stotina predmeta iz kuće u kojoj je preminuo pop pevač Majkl Džekson biće stavljeno na aukciju iduće nedelje, prenele su agencije.
Aukcijska kuća "Džulijen" organizovaće licitaciju nameštaja, slika i skulptura koji su ukrašavali Džeksonov dom u trenutku kada se pripremao za povratak na muzičku scenu.
- To nisu samo predmeti koji su mu pripadali, već su ga oni okruživali i u poslednjim mesecima života. Sve što je povezano sa Majklom Džeksonom veoma je naplativo - rekao je vlasnik ''Džulijenove'' aukcijske kuće Daren Džulijen.

Na aukciji će se naći predmeti poput fotelja umrljanih šminkom, kao i mala tabla koja je stajala u kuhinji i na kojoj je jedno od Džeksonove dece ostavilo poruku - "Ja (srce) tatu. Nasmeši se, to ne košta ništa", koja je procenjena na 400 do 600 dolara, ali se očekuje da će dostići i veću cenu.
Organizatori iz aukcijske kuće došli su u Džeksonovu kuću kako bi jedan njen deo rekonstruisali u izložbeni prostor, a veliki broj Džeksonovih obožavatelja došlo je da pogleda stvari koje će se naći na aukciji dok su ispred kuće ostavili cveće, poklone i poruke za pevačevu decu.
Izložba će biti otvorena za javnost sve do subote kada počinje aukcija.

Izvor: Tanjug

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin