Nataša Bekvalac demantovala vest da je u vezi sa Sašom Kovačevićem

Nataša Bekvalac demantovala vest da je u vezi sa Sašom Kovačevićem

Autor: | 13/12/2011

0

Lepo izgledaju oboje i ne bi bilo iznenađujuće da je među njima stvarno bilo nečeg više od kolegijalnosti i druženja, ali Nataša Bekvalac i Saša Kovačević kategorički demantuju priču o navodnoj romansi, objašnjavajući da je njihov kontakt isključivo poslovne prirode. Naime, Saša je napisao neke pesme za Bekvalčevu, našli su se tamo gde je već bila živa muzika, a onda su na zahtev publike otpevali nekoliko dueta.
Nataša je ovako odgovorila na pitanje da li su u vezi:
- Saša je u društvu svog menadžera došao u Novi Sad. Imao je ideju o našoj muzičkoj saradnji i doneo mi je na preslušavanje nekoliko pesama. U lokalu u kom sam svakodnevno bila je svirka i na zahtev i skandiranje publike otpevali smo nekoliko pesama. U tome ne vidim ništa senzacionalno, ni loše... I nema ni malo prostora za bilo kakve priče ove vrste - rekla je Nataša.

Saša je potvrdio ono što je rekla Bekvalčeva.
- Svašta! Nataši sam doneo nekoliko pesama za koje mislim da su za nju zbog toga što mi je rekla da je ostala bez kola, pa nije mogla da dođe u Beograd, u moj studio. Otpevali smo nekoliko dueta na zahtev publike i to je sve. Baš je bezveze konstruisati takve priče i tek sada mi je mnogo jasnije sve što se o njoj piše. Nadam se da ćemo sarađivati, zato što je cenim i kao čoveka i kao muzičara... - kaže Kovačević za "Pulsonline".

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin