Nevena Milićević nova učesnica "Survivora"

Nevena Milićević nova učesnica "Survivora"

Autor: | 13/12/2011

0

Manekenka Nevena Milićević, koja nekoliko godina uspešno radi u Americi, biće jedan od učesnika rijaliti šou-programa „Survivor“ koji će se od 15. januara do 15. marta sledeće godine snimati na Kostariki. Nevena je  uzbuđena zbog novih avantura koje je očekuju.
- “Survivor“ je moj omiljeni rijaliti-šou, međutim, potpuno je drugačije kada sve to posmatrate na televiziji nego kada dođete u poziciju da i sami budete učesnik. Sigurna sam da mi na Kostariki ne bi nedostajali telefoni ni bilo koji drugi uređaji, ali bih mnogo patila što ne mogu da budem u kontaktu sa svojom porodicom i drugim dragim ljudima - počinje priču Nevena.
- S druge strane, plašim se kako bih reagovala u situaciji kada nema dovoljno hrane. Iako sam zbog posla kojim se bavim često držala dijete, navikla sam na redovne obroke i mislim da bi mi to užasno nedostajalo. Međutim, moja mama je jednom četrdeset dana živela samo na čajevima pa me je savetovala da nije tako teško živeti bez hrane. Osim nje, veliku podršku da se odlučim na takav korak dao mi je i otac koji smatra da je to avantuara koja može da se proživi samo jednom u životu i da ne bi trebalo da propustim priliku  - zaključuje Nevena.

Piše: Ivana Nikolić  

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin