Novak Đoković: Najtraženiji na Guglu

Novak Đoković: Najtraženiji na Guglu

Autor: | 16/12/2011

0

Novak Đoković je najpretraživanije ime poznate ličnosti iz Srbije na Guglu ove godine pokazali su juče rezultati istraživanja koje kompanija Gugl sprovodi svake godine.
Globalno na vrhu liste ličnosti sa najvećim brojem pretraživanja je pevačica Rebeka Blek, navodi se u Guglovom Zeitgeist-u, pregledu pojmova koji su najčešće upisivani u internet pretraživač tokom 2011. godine. Istraživanje, koje se inače sprovodi u više od 40 zemalja širom sveta, ove godine prvi put sprovedeno je i u Srbiji.
Na osnovu učestalosti pojavljivanja pretraživanih pojmova, Zeitgeist nudi jedinstven pregled glavnih i najzanimljivijih događaja i trendova u toku protekle godine. Posmatrajući rezultate u Srbiji, može se zaključiti da najveće interesovanje vlada za sadržaje zabavnog karaktera.
Teniser Novak Đoković je, očekivano, najpretraživanije ime neke poznate ličnosti iz domaćeg sveta sporta i zabave u proteklih 12 meseci u Srbiji. Pored njega, u listi najpretraživanijih 10 ličnosti kvalifikovale su se i pevačice Nataša Bekvalac i Seka Aleksić iz sveta zabave.

Izvor: Novosti.rs

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin