Severina: Ekskluzivne fotografije sa snimanja novog spota

Severina: Ekskluzivne fotografije sa snimanja novog spota

Autor: | 16/12/2011

0

Severinin aktueni hit singl "Grad bez ljudi" sledeće nedelje doživeće svoju video premijeru. Visokobudžetni spot u režiji Darka Drinovca biće objavljen 20. decembra u 11 sati na Severininoj službenoj Facebook stranici www.facebook.com/severina a od podneva na i na severina.tv i tako će fanovi popularne pevačice moći da vide ekranizaciju pesme koja je za samo tri nedelje na Jutjubu preslušana preko rekordnih 2,5 miliona puta.

Severina je ekskluzivno otkrila nešto više o samom spotu, čiju premijeru očekujemo sledećeg utorka:
- Spot je tužan, odiše samoćom, u njemu vapim za zagrljajem... Prazan grad još više dočarava bol. Taj osećaj poznaju svi koji su silno voleli, a bili ostavljeni, razočarani. Nema ništa gore od toga kad shvatite da umire ljubav.


Kao i brojne prethodne, i ovaj spot režirao je Severinin, sada već dugogodišnji saradnik i prijatelj, Darko Drinovac.
- Spot je nadrealni prikaz emotivnog stanja žene suočene sa spoznajom da će ta samoća možda trajati večno. Ona korača kroz vodu u praznom gradu, prolazi praznim prostorom. Nadrealni prikaz grada/sveta u kojem živi i nje same u praznom prostoru pokušava preneti osećaj samoće koji ona u pesmi intenzivno proživljava - opisuje Drinovac.

Inače, Severina u spotu nosi kreaciju Juraja Zigmana, koji je specijalno za ovu priliku napravio predivnu haljinu, za koju Seve tvrdi da je možda jedna od njegovih najlepših kreacija ikada. Osim Zigmana, Severina u spotu nosi kreacije Aleksandre Dojčinović, Etne Maar i Dalibora Betija.

Foto: Mare Milin

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin
Tagovi: pesma severina spot