Održan prvi dečiji muzički maskenbal u Beogradu

Održan prvi dečiji muzički maskenbal u Beogradu

Autor: | 18/12/2011

0

U Centru za kulturu i sport “Šumice” u Beogradu, u subotu 17. decembra održan je prvi dečiji muzički maskenbal, u organizaciji muzičke radionice pop pevačice Mari Mari.
Deca su se druzila sa poznatim pevačima, Anom Bebić, Romanom, Aleksandrom Perović, Nenadom Ćeranićem i Danijelom Pavlovićem. Maskenbal su otvorila deca Muzičke radionice Mari Mari, Peđolino je odigrao sa prisutnima dečiji kabare, uživalo se u karaokama i družilo da brojnim animatorima i naravno – Deda Mrazom. Održano je i takmičenje u pevanju i dva najbolja mala pevača su osvojila stipendiju u muzičkoj radionici Mari Mari. Proglašen je i najbolji muški i ženski kostim, dodeljene su glavne nagrade a sva prisutna deca su na poklon dobijala igračkice.

- Na maskenbalu smo se divno proveli, kostimirana deca su izgledala kao iz bajke i svi su se veoma potrudili da ne manjka dobre zabave. Bilo mi je zadovoljstvo da jedan ovakav dan priredim deci Beograda. Nadam se da će maskenbal imati svoju tradiciju i da ćemo ubuduće biti u mogućnosti da deci priredimo nezaboravne novogodišnje trenutke - izjavila je Mari Mari.

Izvor: Scandal.rs

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin