Sin Majkla Daglasa dobio još 4,5 godine zatvora

Sin Majkla Daglasa dobio još 4,5 godine zatvora

Autor: | 22/12/2011

0

Kameron Daglas, najstariji sin Oskarovca Majkla Daglasa, koji je u aprilu prošle godine osuđen na pet godina zatvora zbog prodaje kokaina, odležaće još 54 meseca iza rešetaka zbog posedovanja i prodaje droge u zatvoru. Kako prenosi AFP, 33-godišnji di-džej i glumac, koji potiče iz jedne od najpoznatijih holivudskih porodica, našao se ponovo pred sudom nakon što je droga pronađena u njegovoj ćeliji. Prilikom izricanja presude, sudija Ričard Berman odbacio je njegovu molbu za milost, izazvavši potres u sudnici gde je sedelo nekoliko članova porodice Daglas.
- Obraćam vam se, sudijo Berman, sa molbom da mi pružite priliku da se izlečim od ove maligne bolesti - kazao je Kameron koji je, takođe, unuk holivudske ikone Kirka Daglasa.
Četiri člana Kameronove porodice, mada ne i njegovi roditelji, prisustvovali su danas izricanju presude. Neki su plakali, dok su drugi delovali zapanjeno. Kameron je uhapšen u julu 2009. u jednom njujorškom hotelu sa velikom količinom metamfetamina. Zbog prodaje droge hapšen je i 1999. i 2007. godine.

Izvor: Tanjug

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti