Aco Pejović: Nakon novogodišnjeg nastupa sledi odmor

Aco Pejović: Nakon novogodišnjeg nastupa sledi odmor

Autor: | 23/12/2011

0

Folk pevač Aco Pejović, kao i većina njegovih kolega, novogodišnje praznike provešće radno. Za „najluđu“ noć nastupiće na Kopaoniku, 1. januara u njegovim pesmama uživaće publika u Budvi, dok će dan kasnije pevati u Kolašinu.
- Novogodišnje praznike uvek provodim radno jer tada ima najviše posla - rekao nam je Aco Pejović.
- Ne žalim se kada je posao u pitanju, nisam se žalio ni kada je bilo gore. Kriza je svuda prisutna, ali ako hoćete da radite, onda morate da pravite kompromise. Činjenica je da zarade nisu kao ranije, ali takva su vremena. Posle novogodišnjih i božićnih praznika idem sa porodicom na odmor.
Na pitanje da li planira zimovanje, Aco kaže:
- Prva destinacija biće nam Kopaonik, gde planiramo da provedemo desetak dana, a onda ćemo otići na skijanje i u Italiju. Obožavam zimu i sneg i uvek posle novogodišnjih praznika idem sa suprugom i ćerkama na skijanje. Posle toga me očekuje rad na novom - sedmom studijskom albumu, a zanimljivo je da ću nove pesme raditi sa grčkim kompozitorima i aranžerima.
Aco je potom objasnio i zašto se odlučio za saradnju sa grčkim autorima:
- Poznato je da smo stalno uzimali pesme od njih, ali ovoga puta nije reč o grčkim obradama, već o potpuno novim kompozicijama. Biće zastupljeno nekoliko autora koji su radili sa najvećim grčkim zvezdama kao što je Remos. Želeo sam da napravim neku promenu, volim grčku muziku i to je jedan od razloga zašto sam se odlučio na ovakav korak, a ne zato što mislim da kod nas nema dobrih autora. Naprotiv, ima sjajnih kompozitora. Za tekstove će biti zadužen Dragan Brajović Braja, koji će verovatno napisati sve pesme, a izlazak albuma se očekuje u martu.

Izvor: Novosti.rs

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin