U Beogradu otvoren restoran Pizza bar

U Beogradu otvoren restoran Pizza bar

Autor: | 29/12/2011

0

Prvi Pizza bar otvorio je svoja vrata za sve gastronome Beograda 02. decembra, ali je zvanično otvaranje obeležio u vreme predprazničnih dana, u sredu 28. decembra kada je restoran ugostio svoje partnere, prijatelje iz medija i kolege. 

Pizza bar se može pohvaliti izvrsnom kuhinjom, koju je postavio i organizovao Vlada Simić, jedan od najboljih kuvara u regionu. U raznovrsnom meniju možete pronaći andaluzijsku salatu (rozbif, krastavac, kiseli krastavac, šampinjoni, praziluk, crni luk, senf, aceto balsamico, tabasco, paprika, susam), sufle od spanaća i piletine, pastu  - piletina i pomorandža, New York cheese cake, puding od urme, Apple crumble (suvo grožđe, jabuke, cimet, orasi, sladoled) i drugo.

Restoran insistira na konceptu svežih sastojaka i pripreme u momentu kada gosti poruče jelo. Porcije su obimne, te tako ne izostaje ni kvalitet ni kvantitet, što je važno za sve gurmane. Paste koje možete probati u Pizza baru su domaće i prave se od trideset žumanaca.


Međutim, ono što ovo mesto razlikuje od ostalih jeste Chicago style pizza vazdušastog testa zlatno braon boje, hrskava spolja i mekana iznutra, i koju svi ljubitelji italijanske kuhinje  mogu probati u različitim varijantama (Capricciosa, Pepperoni, Paesano, Toscana, Monte Verde, Pizzabar...).

Dođite i proverite nas! Čeka Vas izuzetna hrana, odlični dezerti i ljubazno osoblje.

Pizza Bar – Your happy place!

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin
Tagovi: beograd