Danijela Vranić na Fešn TV kao Paris Hilton

Danijela Vranić na Fešn TV kao Paris Hilton

Autor: | 20/08/2010

0

Pevačica Danijela Vranić postala je zvezda Fešn TV-a koji je, posle Paris Hilton, snimio emisiju „Dan sa Danijelom Vranić". Tokom snimanja bio je zatvoren saobraćaj u Beču u ulicama kojima je prolazila limuzina srpske pevačice, a Danijelu su u obilasku butika, restorana i juvelirnica u stopu pratile kamere i obezbeđenje.
- Činilo mi se kao da je grad stao kada je trebalo da izađem iz ogromne limuzine. Ulice su bile zatvorene, reflektori i kamere su bili na sve strane, kao i veliko obezbeđenje, a svi su čekali da vide koja holivudska zvezda će izaći iz limuzine. Turistima ništa nije bilo jasno kada su me videli, jer sam im nepoznata. Ipak, nastavili su da snimaju, a ja sam se osećala predivno. Snimali su me od ranog jutra do noćnih provoda sa manekenkama. Nije mi bilo teško jer inače živim glamurozan život i pravi sam hedonista. Nisam morala da glumim, bila sam prava ja!

Kako je došlo do saradanje sa tom televizijom?
- Bila sam na koktelu u klubu „Dajmonds" u Beču, koji sam nedavno svojim nastupom otvorila i čije sam zaštitno lice. Ljudi iz Fešn televizije, koja sarađuje sa klubom, u meni su primetili ženu od stila i poželeli da prikažu kako živi jedna muzička zvezda iz Srbije. Nikada nisam sanjala da izdam album na engleskom i da ostvarim inostranu muzičku karijeru, ali ovo mi je veoma prijalo - rekla je Danijela za Press.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin