Nataša Pavlović ne želi da vodi "Farmu" zbog sukoba interesa

Nataša Pavlović ne želi da vodi "Farmu" zbog sukoba interesa

Autor: | 02/09/2010

0

Nataša Pavlović je odbila ponudu čelnika Pinka da bude u voditeljskom timu „Farme" zbog sukoba interesa budući da je njen suprug, Predrag Pavlović Baki, glavni producent rijalitija.
- Milica Mitrović je imala ideju da se pridružim ekipi koja realizuje ‘Farmu’, ali ipak sam odustala. Predraga ću izveštavati o svemu što se dešava, tako ću i u trećem serijalu biti njegov nezvanični pomoćnik -
otkrila je Nataša za “Press”.
Voditeljka je pre tri meseca rodila sina Olega, a televiziju je napustila čim je ostala u drugom stanju. Kaže da se raduje povratku na male ekrane u emisiji „Plesom do snova", koju će voditi sa Boškom Jakovljevićem.
- Radujem se povratku jer sam se uželela kamera. Celog leta sam na moru u Crnoj Gori, gde imam porodičnu kuću, ali uskoro se vraćam u Beograd jer kreću snimanja emisija, dok će emitovanje početi posle Nove godine - ističe Nataša koja kaže da je jedino sin uspeo da je dovede u red.
- Oleg me je potpuno promenio i doveo u red jer sam bila neko koga čovek nije mogao da uhvati ni za rep, ni za glavu. Bake i deke će ga čuvati kad budem počela da radim, ali je on veoma dobra beba i neće praviti problem -
kaže voditeljka.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin
Tagovi: natasa pavlovic

Pročitajte još

Najnovije vesti