Hju Grant: Ubiću se na svoj 50. rođendan!

Hju Grant: Ubiću se na svoj 50. rođendan!

Autor: | 03/09/2010

0

Veliki britanski zavodnik Hju Grant 9. septembra će napuniti 50 godina. Iako, pola decenije života i ne ostavlja baš puno traga na njegovom telu, on tvrdi da je sama pomisao da puni toliko godina zastrašujuća, pa se našalio kako će da počini samoubistvo samo kako ne bi doživeo svoj 50. rođendan.
- Grozim se tog dana. Znam da u Švajcarskoj ima klinika gde se može izvršiti eutanazija, pa ću je posetiti na svoj 50. rođendan – 50 godina je dovoljno - kazao je kroz smeh slavni glumac za magazin OK.
Inače, poznato je da Grant pati od anksioznosti iako o tome veoma retko priča. Ovoga puta odlučio je da se otvori i prizna da često ima napade panike.
- Imam napade panike, pa sam do sada pokušao sve kako bih se izlečio. Uzimao sam lekove na biljnoj bazi, hemijska sredstva, ali je trčanje jedino što mi je zaista pomoglo - kazao je Grant, a onda nastavio:
- Trčanje me smiruje i nemam napade panike, ali u isto vreme umanjuje moj smisao za humor, tako da sam na kraju prestao da trčim.
Veliki glumac je napomenuo da za napade panike nije kriva publika.
- Volim publiku. Stavite me ispred hiljadu ljudi i osjećaću se dobro… Ali kamere… Nikako ne volim kamere - priznao je Grant.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin
Tagovi: hju grant