Dragan Marinković Maca: Ja sam otac na službenom putu

Dragan Marinković Maca: Ja sam otac na službenom putu

Autor: | 18/09/2010

0

Glumac i voditelj Dragan Marinković Maca, koji je sinoć na televiziji Pink počeo svoj „Mjau šou", 1. septembra imao je razloga za dvostruko slavlje - po drugi put je postao otac, a njegov sin iz prvog braka Lav je pošao u školu. U intervjuu za Press, bivši učesnik rijalitija „Farma" kaže da uživa u očinstvu iako retko stiže da viđa svog starijeg sina Lava.
- Šta da kažem osim da sam presrećan što sam po drugi put postao otac! Supruga i ja još uvek razmišljamo kako će se zvati naš sin. Imamo mnogo predloga za ime, i u toku je uži izbor. Porođaj je prošao bez problema i Tijana se dobro oseća, kao i moj sinčić. Iako su nam doktori rekli da će biti dečak, do samog porođaja nisam bio siguran da će tako biti.
Iz prvog braka imaš sina Lava koji živi u Sarajevu...

- Da, 8. septembra je mom sinu Lavu bio rođendan, ali nisam mogao da odem do Sarajeva zbog poslovnih obaveza. Nema veze, ja sam otac na službenom putu. Ne robujem tim nekim datumima. Važno je da je on proslavio rođendan u krugu svojih najmilijih, sa svojom rajom. Ove godine je pošao u školu u prvi razred.
Na Pinku si krenuo da vodiš emisiju „Mjau šou". Po čemu će ona biti drugačija?

- Ne znam ja baš da reklamiram svoju emisiju i da pričam da će biti spektakularna i dosad neviđena. Probaću da budem gledljiv i podnošljiv. Scenografija je fenomenalna zahvaljujući „Ksilonu", i u dečjem je fazonu, nešto kao „Maca u zemlji čuda". Zamišljeno je da to bude oksimoron, spoj nespojivog. Ne nameravam da plaćam publiku koja će da dolazi u emisiju, već će doći oni koji me gotive. Želim da u svojoj emisiji vidim drage i manje drage osobe i one koje bih voleo da upoznam iz cele bivše Jugoslavije.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin