Bojana Novaković koja je glumila uz velika svetska imena otkriva: Kijanu Rivs budi najbolje u meni

Bojana Novaković koja je glumila uz velika svetska imena otkriva: Kijanu Rivs budi najbolje u meni

Autor: | 18/09/2010

0

Posle uloga uz Mela Gibsona i Hita Ledžera, mladoj glumici je ovih dana partner na filmu čuveni Kijanu Rivs. Iako polako ostvaruje holivudski san, Bojana Novaković govori o tome kako izgleda biti u društvu zvezda a patiti za kućom. Srpska glumica, sa stalnim prebivalištem u Sidneju, ostvarila je san mnogih srpskih i australijskih koleginica i za samo tri godine nizom uloga postala zapaženo ime u Holivudu.
Ipak, Bojana Novaković se nije u petak prošetala crvenim tepihom u Los Anđelesu na premijeri horor trilera „Devil“ u kom je igrala. Dok se glumačka ekipa na čelu sa čuvenim Krisom Mesinom poklanjala publici, Bojana je na drugom kraju Amerike provodila još jedan dug i naporan radni dan sa Kijanu Rivsom snimajući film „Generation Um“
Ova filmska priča reditelja Marka L. Mena govori o jednom danu u životu tri osobe koje su zavisne jedna od druge. Bojanini partneri u filmu, koji obiluje scenama seksa i konzumiranja droge, su Adelajd Klemens i slavni Kijanu Rivs.
To je veoma riskantan film. Vrlo je intimno to što radimo − na emotivnom planu. O Kijanu mogu samo najbolje da kažem. Inteligentan je i kreativan glumac koji svojom hrabrošću pobuđuje najbolje u glumcima sa kojima radi. To je retkost i zato jedva čekam da ustanem i idem na set - kaže  Bojana za Blic.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin