Suzan Bojl ušla u Ginisovu knjigu rekorda!

Suzan Bojl ušla u Ginisovu knjigu rekorda!

Autor: | 20/09/2010

0

Škotska pevačica Suzan Bojl po tri osnova ulazi u Ginisovu knjigu rekorda. Njen debi album "I Dreamed A Dream" bio je najbrže prodavani album među ženskim izvođačima u Velikoj Britaniji, a takođe je imala najuspješniju prodaju u prvoj sedmici, kad je reč o debitantskim albumima u Velikoj Britaniji. Suzan, koja je stekla svetsku slavu nakon što se pojavila u talent šou programu, ujedno je i najstarija osoba koja je došla do svog prvog albuma. Pevačica je imala 48 godina kad je njen prvenac ugledao svetlo dana. Time je potukla rekord Džejn Mekdonald iz 1998. koja je u 35 godini došla do prvog albuma. Suzan je istakla kako je velika čast za nju da se pojavi u Ginisovoj knjizi rekorda.
- Tu sam knjigu čitala još kao devojčica. Nikad nisam ni sanjala da će se u njoj jednom naći i moje ime. Samo sam želela da pevam i zabavljam ljude. Ovo je zaista fantastično - kazala je Bojlova.
Njen debitantski album prodat je u 411.820 primeraka u prvoj sedmici u Velikoj Britaniji, gotovo 50.000 više nego prethodni rekord "Arctic Monkeysa", javio je BBC.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin
Tagovi: suzan bojl