Gradonačelnik Beograda Dragan Đilas sklopio crkveni brak

Gradonačelnik Beograda Dragan Đilas sklopio crkveni brak

Autor: | 20/09/2010

0

Dragan Đilas, gradonačelnik Beograda, juče je u 16 sati u kapeli Svetog Simeona mirotočivog u Patrijaršiji sklopio crkveni brak sa svojom suprugom Ivom, sa kojom je u građanskom braku već godinu dana. Kako „Alo!“ saznaje, svadbeno veselje nastavljeno je potom u kristalnoj sali hotela „Hajat“. Ulica kralja Petra, u kojoj se nalazi Patrijaršija, bila je zatvorena za saobraćaj neposredno pre i tokom venčanja. Pristup je bio dozvoljen jedino zvanicama. Mada je uobičajnije da se venčanja obavljaju u Sabornoj crkvi, koja je preko puta, Patrijaršija je otvorila svoja vrata gradonačelniku, odranije poznatom kao velikom donoru i dobrotvoru Srpske pravoslavne crkve.
Dragan Đilas se venčao prošlog septembra sa svojom izabranicom Ivom, 29-godišnjom doktorkom, koja je trenutno na specijalizaciji iz psihijatrije. Zbog brojnih obaveza, prvi čovek prestonice suprugu tada nije odveo na klasični medeni mesec, već su otputovali u Čikago na poziv tamošnjeg gradonačelnika Ričarda Dejlija.
Đilas je ranije bio u braku sa Milicom Delević, sadašnjom direktorkom Kancelarije za evropske integracije. Iz tog braka ima dve ćerke koje žive sa majkom, ali gradonačelnik koristi svaki slobodan trenutak da bi bio s njima i često se vikendom može videti u njihovom društvu na beogradskim ulicama.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin
Tagovi: dragan djilas

Pročitajte još

Najnovije vesti