Berguzar Korel, popularna Šeherezada, zbog strogog oca imala dečka tek sa 20 godina

Berguzar Korel, popularna Šeherezada, zbog strogog oca imala dečka tek sa 20 godina

Autor: | 22/09/2010

0
Turska glumica Berguzar Korel, zvezda serije „1001 noć“ koja ima veliki broj fanova u Srbiji, počela je sa snimanjem nove sapunice „Beskrajna pesma“, u kojoj glumi kafansku pevačicu koja se zaljubljuje u zauzetog muškarca. Berguzar bi u seriji, baš kao u stvarnom životu, učinila sve za porodicu. Ona je u braku sa Halitom Ergencom, sa kojim se smuvala dok je snimala seriju „1001 noć“, a sa kojim ima sina Alija, starog sedam meseci. Berguzar ili Šeherezada je vrlo vezana za svoje najmilije i kaže da je imala srećno detinjstvo, iako su joj roditelji bili strogi, a posebno otac:
-Moj otac je postavljao previše granica i bio je jako ljubomoran. Ako bi nas konobar slučajno dodirnuo dok nas je posluživao, to bi se pretvorilo u veliki problem. Previše se brinuo za nas. On je bio zaljubljen u mene jer sam mu bila najmlađa ćerka i mezimica.
Šeherezada otkriva i da je zbog strogog oca imala problema sa momcima koji su joj se stalno udvarali:
- Prvog dečka sam imala tek sa 20 godina. Čim bi tata čuo da sam s nekim, on bi tugovao. Dečko je dolazio kući po mene, a otac ga je zadržavao do jutra u kući, jer nije želeo da s njim izlazim - rekla je glumica.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin
Tagovi: šeherezada