Branislav Lečić: Nina i ja smo srećni i blagosloveni!

Branislav Lečić: Nina i ja smo srećni i blagosloveni!

Autor: | 24/09/2010

0

Nina Radulović i Branislav Lečić su u tajnoj vezi već dve godine. Iako su mediji više puta nagađali da se ovaj voditeljsko-glumački par zabavlja, njih dvoje su svaki put to demantovali. Ipak, nedavno su shvatili da je njihova ljubav jača nego ikada, a svemu je doprinela i vest od pre tri meseca da voditeljka emisije „Ekskluziv“ čeka bebu.
- Nina i ja se osećamo sjajno i blagosloveno. Nema veće sreće nego rađati decu, i to u Srbiji gde je stopa mortaliteta veća od stope nataliteta - iskren je Branislav Lečić koji je uvek u životu imao velike ciljeve, te se ponosi time što će ponovo dostići onaj najveći, te zajedno s Ninom dobiti dete.
- I dalje nisam umoran kada su porodica i ljubav u pitanju. Za to zaista nikada nije kasno, i da svi u Srbiji tako misle, ovde bi bilo više dece i možda bi nam bilo bar malo lepše - kaže popularni glumac.
Kako ih je obradovala vest o prinovi, par je odlučio i da ozvaniči dugogodišnji odnos te u oktobru planiraju da stanu na ludi kamen. Venčanje će biti intimno, u društvu najbližih, i budući roditelji ne planiraju da prave pompu od toga.
Branislav i 31 godinu mlađa Nina upoznali su se 2008. godine u beogradskom klubu „Santo Domingo“ gde je Nina u to vreme nastupala svakog vikenda. Šarmantna voditeljka lepog glasa uspela je da jednim pogledom zavede poznatog glumca koji je ubrzo pao na njene čari. Romansa je započeta, ali van očiju javnosti. Par je jednostavno želeo da intimu sačuva za sebe. Tada su se svi raspitivali o njihovoj vezi.
Izvor: Blic

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin