Zana Marjanović glavna junakinja filma Anđeline Džoli kaže da slavna glumica razmišlja kao da je rođena u Bosni

Zana Marjanović glavna junakinja filma Anđeline Džoli kaže da slavna glumica razmišlja kao da je rođena u Bosni

Autor: | 24/09/2010

0

Ekipa koja će snimati filma sa Anđelinom Džoli, predvođena mladom bosanskom glumicom Zanom Marjanović, do kraja nedelje će se okupiti u Budimpešti. Snimanje počinje u oktobru, a Zana za „Blic“ kaže da je teško objasniti kolika je to čast sarađivati sa Anđelinom.
- Velika mi je čast što ću moći da radim sa Andželinom koja je fenomenalna glumica, ali i ono što je na prvom mestu, veliki humanitarac i filantrop. Ona je to pokazala svojim brojnim akcijama koje su zaista pomogle mnogim ljudima, a sada sam se i lično uverila koliko je ona divna osoba - kaže Zana Marjanović koja će u Anđelininom rediteljskom debiju tumačiti glavnu žensku ulogu. Zana je svoje mesto u filmu koji će biti ljubavna ratna priča dobila nakon audicije u Londonu.
- Ono što je najbitnije jeste scenario. Odlično je napisan i vrlo je autentičan. Prvo što sam pomislila je da ga je uradio neko ko je poreklom iz Bosne ili je tu dugo živeo jer razume suštinu ljudi našeg podneblja. To je i razlog zašto sam oberučke prihvatila posao - objašnjava Zana i dodaje da o Anđelininom talentu dovoljno govori i to što je Klint Istvud takođe prepoznao kvalitet u priči po kojoj će se film raditi.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin